Online portfolió

Az EduWork.hu Kft. Online Portfolió jelenlegi tagjai:

megnevezés: rövid leírás nézettség
isite.hu Az isite.hu segédkezet nyújt abban, hogy biztonsággal használhassuk az internetes kommunikáció előnyeit. A kezdetektől fogva gyűjti, az internetezéssel kapcsolatos költséget (ADSL árak, kábeltévés internet árak, mobil internet árak, domain regisztráció árak, webtárhely szolgáltatás díjak, szerverhoszting árak stb.)annak érdekében, hogy a felhasználók a számukra legköltséghatékonyabb megoldást találják meg. Az oldal látogatói egy oldalon megtalálhatják az egy adott szolgáltatás legjelentősebb piaci szereplőit: árakat, szolgáltatástartalmat és szerződési feltételeket. Nem feltétlen a legolcsóbb szolgáltató a leghatékonyabb megoldás, ezért az oldal folyamatosan cikkeivel, leírásaival felhívja a figyelmet azon szolgáltatásokra, szolgáltatókra, akik optimális megoldásul szolgálhatnak bármely üzleti vagy magán felhasználó számára.
UV: 1.200 UV/nap
PI: 6.000 PI/nap
sajtokozlemeny.com Ingyenes sajtóközlemények megjelenítése, amelyett számos további hírgyűjtő portál szemléz és jelenít meg.
UV: 300-400 UV/nap
PI: 1.000-2.000 PI/nap
maifriss.hu Hírgyűjtő oldal, amely szinte minden jelentős hazai online újságot, tematikus blogot szemléz és a friss hírek RSS-ből kerülnek ki.
UV: 1.000-1.200 UV/nap
PI: 5.000-6.000 PI/nap
tanfolyamok.net

A www.tanfolyamok.net tanfolyam, képzés-kereső szolgáltatása 2001-ben indult el, azzal a céllal, hogy megkönnyítse a diákok számára a legmegfelelőbb képzési forma kiválasztását oly módon, hogy egy csokorba gyűjti a képzési kínálatokat, tanfolyamokat és magántanárokat. Az adatbázisban szereplő tanárok és képző intézmények így sokkal hatékonyabban tudják felvenni a kapcsolatot leendő diákjaikkal. Mára a www.tanfolyamok.net az egyik legdinamikusabban fejlődő és piacvezető tanár-diák közvetítő, képzés-kereső weboldallá nőtte ki magát. Ez alatt a nyolc év alatt több millió látogató kereste fel oldalt, naponta 2000-3000 fő (unique visitor) keres a képzési kínálatunk között. A tanfolyamok.net oldal mellett a kepzes.org, a tanfolyamok.hu, a képzés.info.hu oldalak is a kezelésünkbe tartozik.

UV: 2.000 UV/nap
PI: 8.000 PI/nap
c2.hu A c2.hu az egyik legrégebbi ingyenes levelező szolgáltatás Magyarországon, egyszerű kezelőfelület, gyors regisztráció,
Webmail, POP3, IMAP elérés.
1 Gb email tárterület, 47.000 címmel rendelkező eDM adatbázis.
UV: 11.000 UV/nap
PI: 45.000 PI/nap
jatekstart.com online játékok gyűjtő oldala, Magyaország egyik legnépszerűbb flashjáték gyűjtő oldala és különböző további tematikus játékoldalak.
UV: 60.000 - 70.000 UV/nap
PI: 350.000 - 400.000 PI/nap
fotokep.hu A fotokep.hu ingyenes online képmegosztó szolgáltatás
UV: 1.700 UV/nap
PI: 8.000 PI/nap
yourvideo.hu A yourvideo.hu (yv.hu) ingyenes videómegosztó közösségi szolgáltatás, amely jelenleg elsősorban a privát blogot vezető felhasználók körében népszerű
UV: 35.000+ UV/nap
PI: 300.000 +  PI/nap
Linkgyűjtemény és kereső szolgáltatásokat nyújtó oldalak goliat.hu, lap-ok.hu, linkfal.hu, linkfal.com
UV: 500-600 UV/nap
worktime.hu A worktime.hu online internetes magazin a munkát keresők, és a munka világában eligazodni kívánók központja. Az oldal célja, hogy teljes körű segítséget nyújtson a munkavállalóknak abban, hogy a legfelkészültebbek legyenek akkor amikor az álláskeresésre kerül sor. A munkaerőpiac az egyik legösszetettebb "vásártér".
UV: 1.000 UV/nap
PI: 4.000 PI/nap