Honlap készítés

KAPCSOLAT:
Székhely: 2000 Szentendre Nap utca 12
Iroda: 1148 Budapest Fogarasi út 45
Telephely:  2016 Leányfalu Móricz Zsigmond út 135
Telefon: +36 70 231 6 231

Szentendrei, Leányfalu és zuglói megrendelők esetén  további kedvezmények a  weblap készítés árából!

Kinek ajánljuk a honlapkészítés, webfejlesztés csomagjainkat?

Weboldal készítés csomagjainkat elsősorban azon vállalkozásoknak, akik

 • Nem csak megjelenni szeretnének az interneten egy weboldallal, hanem tervük van, kommunikálni akarnak a webes megjelenésen keresztül leendő, illetve meglévő ügyfeleikkel, partnereikkel, legyen szó:
  • a cég bemutatásáról, a termék vagy szolgáltatás ismertetéséről,
  • webboltról, online szolgáltatásról, vagy egyéb alkalmazásokról.

Ma már nem elég egyszer megcsináltatni a weboldalt, hanem célszerű folyamatosan aktualizálni a honlap tartalmait, híreket, árlistákat, akciókat stb.

Mi ehhez nyújtunk segítséget

 • nem csak egy webdesign csomagot adunk, hanem csomagjaink tartalmazzák:
  • a domain névvel kapcsolatos valamennyi ügyintézést a webtárhelyet,
  • és minden szükséges informatikai támogatást professzionális környezetben.
 • A weboldal frissítése Önre és kollégáira van bízva, azaz nem kell a webdesignerre, az internetszolgáltatóra várni amennyiben egy új menüt szeretne weboldalára, vagy árlistát szeretne frissíteni a weboldalon új híreket, új információt közölni oldalán. Ehhez mi mindent adunk, nem kell bonyolult php vagy HTML ismeretekkel rendelkeznie, hiszen portálrendszerünk segítségével egy olyan alkalmazás birtokosa lesz, amellyel Ön, ha ismeri a Microsoft Word alkalmazását, akkor máris megtanulta, hogyan kell kezelni a webes portálrendszerünket, azaz hogyan tudja weboldalát frissíteni legyen szó kép vagy videó beszúrásáról ezt néhány kattintással megteheti portálrendszerünkön keresztül. A honlapkészítés tehát nálunk valóban egyszeri díj, amennyiben nem akarja az általunk elkészített weboldalt teljes mértékben átalakítani, akkor Ön is képes lesz arra, hogy az apróbb módosításokat el tudja végezni, így újabb költséggel az már nem jár.
   

Weboldal készítés csomagok tartalma:

 • felmérés, amely eredménye a közösen kialakított rendszerterv, amelyet a honlapkészítés során használunk fel.
 • grafikai tervezés és webdesign,
 • a honlap alap menürendszerének létrehozása,
 • egyszeri oktatás.
 • Egyedi modulok:
  • termékmodul vagy szolgáltatás modul (termékkezelés, árlisták kezelése)
  • webbolt fizetési rendszer nélkül
  • webbolt fizetési rendszer integrációval
  • vendégkönyv, fórum
  • többnyelvűség támogatása
  • online bejelentkező form
  • képgaléria

Webhoszting (webtárhely és domain regisztráció) csomagok tartalma:

Webhoszting 1.
500 MB tárterület,
5 db e-mail postafiók (korlátlan e-mail alias-szal)
dinamikus weboldal WYSIWYG szerkesztővel
Valósidejű adatmentés
Napi biztonsági adatmentés
Webstatisztika


Webhoszting 2.
1000 MB tárterület,
10 db e-mail postafiók (korlátlan e-mail alias-szal)
dinamikus weboldal WYSIWYG szerkesztővel
Valósidejű adatmentés
Napi biztonsági adatmentés
Webstatisztika

Honlapkészítés árak

A Kedves Érdeklődő itt biztosan nem fogja megtalálni az adott feladat elvégzésére kifizetendő pontos összegeket, csak egyfajta közelítéssel tudunk szolgálni. Ennek pedig számos oka van, hiszen a honlap készítés nem egy egzakt feladat, hanem számos összetevő függvénye, miután a valóságban kialakul az, hogy mi is lenne a pontos cél és elvárás, amelyet a webfejlesztőknek kell megavalósítani. Szemben más termékekkel vagy szolgáltatásokkal a webfejlesztésnek nincs egy általánosan elfogadott díjszabása. Egy telekommunikációs eszköz: például egy modern okostelefon új ára viszonylag jól behatárolható, hiszen konkrét alkatrészekből épül fel és a gyártó meghatározott árrést engedélyez a kis és a nagykereskedői számára. Egy vendéglátóhelyen megvásárolható ételek szintén jól behatárolható árakon vehetők igénybe, persze az exkuzív éttermek a hely szellemisége, - mégha az étel nem is olyan ízletes, mint a sarki kifőzdében - a körülmények miatt sokszoros áron adják el ugyanazt az ételt. A honlapkészítés terén is megfigyelhető ez a trend: ugyanaz a honlap kerülhet 95.000 Ft-ba és 950.000 Ft-ba is, amennyiben egy nevesebb ügynökségtől vagy "befutott" multiknak dolgozó vállalkozástól rendeljük meg azt, annak ellenére, hogy itt a végeredmény és sok esetben a készítők is ugyanazok. Mert ne higgyük azt el, hogy ezt az árkülönbséget a minőség indokolja. A tízszeres ár, bizony a vállalkozást vezető vagy tulajdonos luxusautójára vagy éppen kütyűmániáira költjük el... Ettől függetlenül természetesen az alkalmazottak és az irodabérlet díjait is a megrendelők fizetik ki minden esetben.

Mivel aki itt a honlap készítés árai iránt érdeklődik, számokat szertne látni, megpróbálunk ehhez valamiféle iránymutatást adni:

 

megnevezés webfejlesztés, weboldal készítés leírása
honlap készítési feladat ára
Honlapkészítés
Egyszerű kb. 5-10 oldallal és vagy menüponttal rendelkező céges bemutatkozó oldal vagy microsite elkészítése. Ez sok esetben tartalmaz egy egyszeri találkozót és folyamatos e-mailes vagy telefonos kommunikációt, bizonyos egyszerűbb esetekben a design elkészítését is magában foglalja vagy néhány lentebb szereplő modul ingyenes beépítését. Ilyen esetben a vállalt díjban a webfejlesztő feltölti az Ügyfél által adott tartalmakat, képeket azaz az egyes menüpontok tartalmát is.
129.000 Ft + ÁFA
Felmérés
Bonyolultabb honlap készítési esetekben többszöri személyes egyeztetésre van szükség, ilyen esetben egyszerűen az alap árba nem lehet beilleszteni a személyes munka a kiszállás és a többszöri egyeztetés költségeit
8.900 FT + ÁFA/kiszállás
Grafikai tervezés
Minden honlapkészítéssel foglalkozó cégnek vannak korábbi munkái megvalosított feladatai, sok esetben többféle design sablonnal, kialakított portál struktúrával rendelkeznek, amely hasonló lehet az ügyfél igényeihez. Csak logó cserére vagy site újraszínezésre és kisebb átalakításra van szükség, ilyen esetekben amikor az ügyfél már konkrét elképzeléssel rendelkezik és az összhangban áll a fejlesztő lehetőségeivel ezt a díjat meg lehet úszni ;)
75.000 Ft + ÁFA
Termékmodul
Termék vagy szolgáltatás bemutatók és termékleírások hierarchikus megjelenítése képekkel árakkal és részletes vagy egyszerű leírásokkal. Az Ügyfél által megadott termékstruktúra egyszeri feltöltése.
65.000 Ft + ÁFA
Webáruház webbolt
Egy komplex feladat, amely elkészítésének díja a termék vagy a szolgáltatás struktúrától igen nagyban függ. Sok esetben a termékmodul kiváltja a webboltot és arra nincs is szükség. Az itt található díj nem tartalmazza a szövegírás díjelemeit például: termékleírások, bemutatkozó szövegek leírását.
360.000 Ft + ÁFA
Vendégkönyv, fórum Interaktív moderálható kapcsolattartó formulák, ahol a weboldal látogató tudnak érdeklődni, véleményt írni. Bizonyos esetekben ezért nem kell külön díjat fizetni hanem az alaprendszer része.
19.000 Ft + ÁFA
Online bejelentkező form Időpont foglalása, amennyiben egyszerű e-mail üzenetben megvalósítandó, akkor nem szükséges külön díjat fizetni ezért a modulért.
27.000 Ft + ÁFA
Képgaléria Képek és különböző galériák, amelyek csatlakozhatnak az egyes termékekhez vagy szolgáltatásokhoz, a céghez vagy a cég székhelyéhez, telephejéhez vagy a bolthoz.Bizonyos esetekben ezért nem kell külön díjat fizetni hanem az alaprendszer része
29.000 Ft + ÁFA