Online marketing és távközlési tanácsadás

Szakembereink a hazai internet születése óta a szakmában dolgoznak. Ötleteinket, véleményünket nem titkoljuk el mások elől, hiszen mindent mi sem tudunk megvalósítani, amit pedig úgy gondoltuk nekünk kell megoldani az már készen is van  ;)

Dolgoztunk vezető multinacionális vállalatoknál, láttuk ennek jó és rossz oldalát, mindenestre sokat tanultunk belőle.
Most magunknak dolgozunk az Ügyfeleinkért és elmondjuk véleményünket arról, amelyben úgy érezzük kellő szakértelemmel és tapasztalattal rendelkezünk.

Tudjuk mi mennyibe kerül és milyen teljesítmény van mögötte. Tudjuk azt is főként a távközlési szektorban és az online világban egy szolgáltatásnak mennyi a valós értéke és mennyit fognak elkérni egy ismeretlen érdeklődőtől.

Elsőként hoztuk létre a hazai távközlési (internetszolgáltatók, webtárhely szolgáltatók és domain regisztrátorok) árait bemutató piactér jellegű összehasonlító oldalunkat www.isite.hu néven. (2001). Így rálátásunk az internettel kapcsolatos valamennyi szolgáltatással kapcsolatban "első kézből" való. Ha pusztán tájékozódni szeretne:
Hol a legolcsóbb a domain regisztráció?
Hol helyezze el weboldalát?
Milyen ADSL szolgáltatót válasszon?
Kábeltévés internet vagy az ADSL netán a mikróhullámú internet a legoptimálisabb választás Önnek vagy a cége számára?
Tesztelné otthoni vagy céges internetkapcsolatának sebességét?
Nem tudja mi az IP címe?
Kattintson a fenti linkekre. Ha nem érti mi ez az egész vagy arra is kíváncsi, hogy a legolcsóbb mennyire megbízható keressen minket bizalommal.